30.03.2020.

Više od dvije tisuće mladih iz cijele Hrvatske osnaženo tijekom projekta Coca-Colina podrška mladima

U ovim izazovnim vremenima, rado smo se prisjetili naših uspjeha u podršci mladima koje smo postigli zajedničkim snagama s Coca-Cola HBC Hrvatska tijekom protekle tri godine. S tom misli vodiljom, da jedino zajedno možemo sve prebroditi, nastavljamo dalje razvijati tržište rada i poticati poslodavce da brinu o svojim zaposlenicima.

Coca-Colina podrška mladima projekt je kojim smo u suradnji s tvrtkom Coca-Cola HBC Hrvatska kroz tri godine zaredom pomagali mladim ljudima u pronalasku posla. Naši predavači su ih podučavali kako da se što bolje istaknu na tržištu rada. Do sad je kroz program prošlo više od dvije tisuće mladih iz cijele Hrvatske.

Riječ je o besplatnome obrazovnom programu usmjerenom na poslovna i životna znanja te vještine koje se traže na tržištu rada, a većinom su u nedovoljnoj mjeri zastupljene u postojećim formalnim obrazovnim programima.

Na radionicama programa Coca-Colina podrška mladima polaznici su učili o upravljanju projektima, prodaji i pregovaračkim strategijama i taktikama, ali i o osobnome razvoju, razumijevanju sebe, komunikaciji i davanju povratnih informacija te interakciji u radnome okruženju i važnosti umrežavanja. Pružanjem temeljnih životnih i poslovnih vještina, razvijanjem samopouzdanja te stvaranjem dugotrajnih mreža program želi doprinijeti suzbijanju problema nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj.

Kako je izgledao projekt iz mjeseca u mjesec kao i koristan materijal koji Vam može pomoći u daljnjem profesionalnom razvoju možete pratiti na Coca Cola podrška mladima Facebook stranici.

Više o samom projektu pogledajte na stranicama Coca-Colina podrška mladima.