22.04.2020.

Uspješno proveden kompleksni razvojni assessment managementa

Nakon podrobnih priprema, optimizacije procesa i njegove provedbe, isporučili smo rezultate kompleksnog razvojnog assessment centra za management jednog našeg velikog klijenta.

Ono što je izazov učinilo većim za sudionike assessment centra, kao i za nas same, je cjelokupna situacija u kojoj smo se zatekli usred provedbe. Nenaručeni vanjski stresor u tjednu maksimalne prilagodbe na novonastale okolnosti omogućio nam je uvid u određene aspekte funkcioniranja managera, koje je teže zahvatiti u uobičajenim okolnostima. Iz naših je sudionika izvukao ono najbolje te pokazao njihov veliki potencijal.

Svaka je kriza prilika za rast i razvoj ako je takvom percipiramo. Na nama je da prostor za rast prepoznamo i iskoristimo.

Zahvaljujemo našem klijentu na ukazanom povjerenju da prepuste svoj management u naše ruke u ovom nepredvidivom periodu!

Ako želite doznati više o razvojnom potencijalu članova vašeg tima, dobiti stručnu preporuku koliko kandidat odgovara zahtjevima radnog mjesta, timu suradnika i kulturi organizacije, slobodno nam se obratite za više informacija:

+385 (0)1 6388 299
testiranje@electus.hr