18.12.2017.

RBA ponovno potvrdila visoke standarde Poslodavca Partnera

Raiffeisenbank Austria d.d. treći je put nagrađena prestižnim Certifikatom Poslodavac Partner koji se dodjeljuje organizacijama za kvalitetu procesa upravljanja ljudskim resursima. Na svečanoj dodjeli u prostorijama Banke Certifikat je Michaelu Mülleru, predsjedniku Uprave RBA, uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat.

Raiffeisenbank Austria je postigla izniman rezultat u području Strategije, zbog dobre organiziranosti i razrađene strategije ljudskih resursa, a napose truda koji se ulaže u jačanje kapaciteta upravljanja ljudima te upravljanje organizacijskom kulturom. Osim u Strategiji, RBA se također ističe odličnim praksama u području Odnosa prema zaposlenicima zbog redovitog provođenja ispitivanja stavova zaposlenika, kvalitetno postavljenih programa koji potiču davanje sugestija, razrađenih programa brige za zaposlenike te različitih oblika dostupnih fleksibilnih radnih angažmana.

Certifikat Poslodavac Partner, koji ove godine primamo treći put zaredom, nam je uistinu važna potvrda kvalitete upravljanja ljudskim potencijalima koju sustavno provodimo. Također, ovo je još jedan dokaz da su sva naša nastojanja i trud oko zaposlenika urodile plodom te da su naša nastojanja prepoznata i van organizacije. Iznimno cijenimo i preporuke koje nas usmjeravaju na područja koja dodatno unaprjeđujemo i osnažujemo. Ponosan sam na ovogodišnje rezultate jer oni pokazuju važnost razvoja djelatnika te suradnje unutar Banke“, istaknuo je Michaelu Mülleru, predsjednik Uprave RBA.

Jako sam zadovoljna ovogodišnjim rezultatima, pogotovo kada uzmemo u obzir činjenicu da smo ostvarili iznadprosječne rezultate te postavili ljestvicu kvalitete vrlo visoko, ne samo za nas, već i za industriju. Dodatno, moram naglasiti da sam ponosna na činjenicu da smo najbolje rezultate ostvarili u području Strategije, Regrutiranja i selekcije i Odnosa prema zaposlenicima. Iako posvećujemo podjednaku pažnju svim procesima, posebno nam je važan rezultat koji smo postigli na području odnosa prema zaposlenicima“, izjavila je Irena Bašić Štefanić, direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima RBA.

(Izvor: www.poslodavacpartner.org)