16.11.2016.

Poziv na konferenciju Znanje u fokusu

Veselimo se pozvati vas i ove godine na konferenciju Znanje u fokusu. Konferencija će se održati 24. studenoga 2016. u Zagrebu.

Cilj konferencije je promovirati izvrsnost i inovativnost u korištenju novih tehnologija i pristupa učenju kako bi se povećala kreativnost i inovativnost u organizacijama.

Glavna tema: organizacijska kultura učenja i inovacija u digitalno doba

Tri uže teme konferencije, koje će biti prikazane kroz predavanja, poslovne slučajeve, panel rasprave i radionice, su:

  • transfer znanja i inovacija između različitih kultura
  • učenje, inovacije i korporativna kultura u digitalno doba
  • povećanje konkurentnosti organizacija kroz inovativnost – ženski pogled

Organizacijom ove konferencije Podravka nastavlja s triple-helix pristupom te kao i kroz dosadašnje tri konferencije promiče važnost udruživanja s poslovnom, akademskom i širom društvenom zajednicom u svrhu zajedničkog stvaranja društva znanja.

Fokus ovogodišnje konferencije su inovacije te ćete imati priliku čuti poznate svjetske stručnjake na ovu temu, vidjeti prikaze uspješnih poslovnih slučajeva i sudjelovati u interaktivnim radionicama.

Pridružite nam se u diskusiji i razmjeni iskustava na izlaganju naše Ane Miletić na temu „U kakvoj organizacijskoj kulturi može uspijevati inovativnost?“

Više informacija o samoj konferenciji i njenom programu možete pronaći na sljedećem linku www.podravka.hr/kompanija/konferencija-znanje-u-fokusu.