Specijalistički i administrativni poslovi

Selectio d.o.o. je tvrtka specijalizirana i za posredovanje pri zapošljavanju u širem segmentu tržišta rada: administrativne i specijalističke pozicije te pozicije nižeg i srednjeg menadžmenta.

Proces potrage za kadrovima počinje regrutiranjem odnosno privlačenjem kandidata. Glavni zadatak naše tvrtke je privući najkvalitetnije kandidate te identificirati i procijeniti najbolje među njima kako bi ih mogli preporučiti za odgovorne i izazovne pozicije srednjeg i nižeg menadžmenta te različite specijalističke i administrativne pozicije.

Radimo za širok spektar odabranih klijenata – uključujući multinacionalne te snažne hrvatske velike i SME organizacije. Naši klijenti nam povjeravaju različite odgovorne pozicije, kao što su pozicije Voditelja računovodstva, Key Account Managera, HR Managera, specijalističke pozicije poput računovođa, inženjera te različite administrativne pozicije.

Naš najvredniji poslovni “as” upravo je baza kandidata – vitalni dio našeg poslovanja – korisna kao direktan izvor informacija o zanimljivim kandidatima, a također i kao izvor informacija o drugim potencijalno zainteresiranim kandidatima sličnog profila. Ukoliko ste spremni na nove i zanimljive izazove, ne oklijevajte poslati svoj životopis u našu bazu.

Osim iz interne baze kandidata, Selectio d.o.o. regrutira kandidate iz raznih drugih izvora kao što su oglašavanje, mreža kontakata te head hunting.

Iznad svega, naša odgovornost za kvalitetu procesa jedna je od ključnih postavki našeg rada.

Naša snaga temelji se na:

  • poznavanju hrvatskog tržišta rada i praćenju svjetskih trendova
  • dokazanom iskustvu u pronalaženju najprikladnijih zaposlenika za naše klijente
  • profesionalnoj etici i visokim standardima poslovanja
  • fleksibilnosti i učinkovitosti pri izvršavanju projekata
  • partnerskom odnosu s našim klijentima – zajedno dolazimo do željenog rješenja
  • jakoj mreži kontakata u raznim industrijama i regijama.

Selectio d.o.o. ima dozvolu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju.