Specijalistički i administrativni poslovi

Electus ljudski potencijali d.o.o.

Electus ljudski potencijali d.o.o. je tvrtka specijalizirana za posredovanje pri zapošljavanju u širem segmentu tržišta rada: administrativne i specijalističke pozicije te pozicije nižeg i srednjeg menadžmenta.

Proces potrage za kadrovima počinje regrutiranjem odnosno privlačenjem kandidata. Glavni zadatak naše tvrtke je privući najkvalitetnije kandidate te identificirati i procijeniti najbolje među njima kako bi ih mogli preporučiti za odgovorne i izazovne pozicije srednjeg i nižeg menadžmenta te različite specijalističke i administrativne pozicije.

Radimo za širok spektar odabranih klijenata – uključujući multinacionalne te snažne hrvatske velike i SME organizacije. Naši klijenti nam povjeravaju različite odgovorne pozicije, kao što su pozicije Voditelja računovodstva, Key Account Managera, HR Managera, specijalističke pozicije poput računovođa, inženjera te različite administrativne pozicije.

Naš najvredniji poslovni “as” je upravo baza kandidata – vitalni dio našeg poslovanja – korisna kao direktan izvor informacija o zanimljivim kandidatima, a također i kao izvor informacija o drugim potencijalno zainteresiranim kandidatima sličnog profila. Ukoliko ste spremni na nove i zanimljive izazove, ne oklijevajte poslati svoj životopis u našu bazu.

Osim iz interne baze kandidata, Electus ljudski potencijali d.o.o. regrutira kandidate u selekcijskom postupku iz raznih drugih izvora kao što su oglašavanje, mreža kontakata te head hunting.

Iznad svega, naša odgovornost za kvalitetu procesa jedna je od ključnih postavki našeg rada.

Snaga Electusa temelji se na:

  • poznavanju hrvatskog tržišta rada i praćenju svjetskih trendova
  • dokazanom iskustvu u pronalaženju najprikladnijih zaposlenika za naše klijente
  • profesionalnoj etici i visokim standardima poslovanja
  • fleksibilnosti i učinkovitosti pri izvršavanju projekata
  • partnerskom odnosu s našim klijentima – zajedno dolazimo do željenog rješenja
  • jakoj mreži kontakata u raznim industrijama i regijama.

Electus ljudski potencijali d.o.o. ima dozvolu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju.