Rukovodeći kadar

SELECTIO d.o.o. je vodeća tvrtka u Hrvatskoj specijalizirana za potragu za kadrovima, s naglaskom na menadžerski segment. Lider smo u posredovanju u masovnom segmentu tržišta rada.

U potrazi za kadrovima naš je glavni zadatak identificirati, privući i procijeniti najbolje kandidate – koji odgovaraju zahtjevima pozicije i kulturi organizacije.

Naš najvrjedniji poslovni “as” upravo je baza kandidata – vitalni dio našeg poslovanja – korisna kao direktan izvor informacija o zanimljivim kandidatima, a također i kao izvor informacija o drugim potencijalno zainteresiranim kandidatima sličnog profila. Ukoliko ste spremni na nove i zanimljive izazove, ne oklijevajte poslati svoj životopis u našu bazu.

Osim iz interne baze kandidata, tvrtka SELECTIO regrutira kandidate i iz raznih drugih izvora kao što su, aktivacija mreža kontakata, head hunting te oglašavanje (na svojoj internetskoj stranici, portalu MojPosao ili drugim medijima).

Regrutiranje kadrova izuzetno je bitno, no kvaliteta isporuke ponekad je teško mjerljiva. Unatoč tome, vjerujemo da se izvrsnost ipak može prepoznati. Činjenica da s većinom klijenata kontinuirano radimo već dugi niz godina te da je udio projekata koji nam dolaze od postojećih klijenata mnogo veći od svjetskih standarda nesumnjivo govori o kvaliteti naše usluge.

Naša komparativna prednost počiva na:

  • izvrsnom poznavanju tržišta rada; SELECTIO, daleko najveća i najaktivnija hrvatska tvrtka za posredovanje pri zapošljavanju, ima izvrstan uvid i efikasan pristup “tržištu“ kandidata; bilo zahvaljujući bogatoj internoj bazi životopisa, bilo zahvaljujući stalnim istraživanjima.
  • efikasnom selekcijskom procesu; u formalnom dijelu selekcijskog procesa koristimo najmodernije selekcijske alate. Za mnoge pozicije međutim, doseg do i konačan odabir pravih kandidata ovisi o provjeri preporuka i savjetima relevantnih osoba iz industrije. Upravo mreža kontakata i mogućnost prikupljanja relevantnih preporuka područja su u kojima postižemo najbolje rezultate.
  • sposobnosti isporuke; maksimalno smo dosljedno i profesionalno angažirani na pronalasku rješenja potreba naših klijenata. Cilj nam je ostvariti dugoročne partnerske odnose, a ne optimizaciju kratkoročnih prihoda.
  • jedinstveni smo po uspješno završenim projektima potrage velike složenosti, bilo da se radi o projektima velikog broja potraga u kratkom vremenu, bilo pojedinačnih potraga visoke zahtjevnosti.
  • poslovnoj etici; vjerujemo da nas je dosljednost u primjenjivanju najviših etičkih standarda u odnosu s kandidatima, izvorima preporuka i klijentima dovela do vodeće pozicije u našoj industriji. Povjerene su nam karijere naših kandidata i poslovni razvojni planovi naših klijenata te toj velikoj odgovornosti pristupamo posvećeno i s diskrecijom.

SELECTIO d.o.o. ima dozvolu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva za obavljanje djelatnosti posredovanja pri zapošljavanju.