Potraga za kadrovima

U potrazi za kadrovima naš je glavni zadatak identificirati, privući i procijeniti najbolje kandidate – koji odgovaraju zahtjevima pozicije i kulturi organizacije.

SELECTIO d.o.o. je vodeća tvrtka specijalizirana za potragu za kadrovima, s naglaskom na menadžerski segment, u Hrvatskoj.

Electus ljudski potencijali d.o.o. je tvrtka specijalizirana za posredovanje pri zapošljavanju u širem segmentu tržišta rada: administrativne i specijalističke pozicije te pozicije nižeg i srednjeg menadžmenta.

Koristeći sve regrutacijske kanale, koji su zahvaljujući snazi Grupe SELECTIO lako dostupni, najkvalitetnije selekcijske metode te specijalističko iskustvo naših konzultanata, u mogućnosti smo brzo i efikasno prepoznati potencijal kandidata i pronaći najkvalitetnije rješenje za klijentove potrebe.

Primarno smo partneri našim klijentima, što nam omogućava dublje razumijevanje prirode njihovog poslovanja i strateških ciljeva. Time smo u najboljoj poziciji da regrutiramo upravo one pojedince koji najviše odgovaraju kako zahtjevima pozicije, tako i samoj kulturi organizacije.