Potraga za kadrovima

SELECTIO d.o.o. je vodeća tvrtka u Hrvatskoj specijalizirana za potragu za kadrovima, s naglaskom na menadžerski segment.

U potrazi za kadrovima, naš je glavni zadatak identificirati, privući i procijeniti najbolje kandidate – koji odgovaraju zahtjevima pozicije i kulturi organizacije.

Specijalizirani smo i za posredovanje pri zapošljavanju u širem segmentu tržišta rada: administrativne i specijalističke pozicije te pozicije nižeg i srednjeg menadžmenta.

Koristeći sve regrutacijske kanale, (koji su zahvaljujući snazi Grupe SELECTIO lako dostupni), najkvalitetnije selekcijske metode te specijalističko iskustvo naših konzultanata, u mogućnosti smo brzo i efikasno prepoznati potencijal kandidata i pronaći najkvalitetnije rješenje za potrebe naših klijenata.

Primarno smo partneri našim klijentima, što nam omogućava dublje razumijevanje prirode njihovog poslovanja i strateških ciljeva. Time smo u najboljoj poziciji da regrutiramo upravo one pojedince koji najviše odgovaraju, kako zahtjevima pozicije, tako i samoj kulturi organizacije.