26.04.2018.

Pet novih dobitnika Certifikata Poslodavac Partner iz INA Grupe!

INA je sedmu godinu zaredom prepoznata kao primjer izvrsnih praksi u upravljanju ljudskim potencijalima te je ponovno nagrađena Certifikatom Poslodavac Partner. Kontinuirano ulaganje u brigu o zaposlenicima prepoznato je i povećanjem bodova – ostvaren je izvanredan rezultat od 95% mogućih bodova, što Inu svrstava među najatraktivnije poslodavce na tržištu.

Predanosti kvalitetnom upravljanju ljudskim potencijalima na razini cijele INA Grupe svjedoči i 5 novih dobitnika Certifikata – CROSCO, STSI, INA MAZIVA, Top Računovodstvo Servisi te Plavi tim.

Sva ova ovisna društva INA Grupe ulažu značajne napore u razvoj svojih zaposlenika, pri čemu se velika pažnja pridaje internom dijeljenju znanja te prepoznavanju talenata i brizi o njihovom razvoju. Također, zaposlenicima su omogućeni različiti fleksibilni oblici rada, zdravstveni pregledi, programi usmjereni na promicanje zdravlja te još oko 200 drugih pogodnosti u sklopu beneFIT platforme čiji je glavni cilj brinuti o cjelovitoj dobrobiti zaposlenika na radnom mjestu i u njihovo privatno vrijeme te posebice o poboljšavanju ravnoteže privatnog i poslovnog života svih zaposlenika.

Ovo vrijedno priznanje Ini je uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave kompanije SELECTIO, organizatora inicijative.

Vladimira Senčar Perkov, direktorica Upravljanja i razvoja ljudskih resursa, primila je Certifikat Poslodavac Partner u ime Ine: „Ponosni smo na činjenicu da su napredak i kontinuirano ulaganje u brigu o zaposlenicima prepoznati iz godine u godinu. Ovaj certifikat rezultat je predanog rada i visokog stupnja motivacije svih kolega u timu kojima ovom prilikom još jednom želim zahvaliti na tome. INA kao vodeća naftna kompanija u Hrvatskoj i regiji vodi računa o svojim zaposlenicima te ćemo nastaviti s daljnjim usavršavanjem naših programa i razvojem inovativnih i u struci prepoznatih vodećih praksi za naše zaposlenike.“

Certifikat su primili i predstavnici ovisnih društava Igor Šimunović, direktor STSI, Igor Kruljac, direktor CROSCO, Goran Pavlović, direktor Plavog tima i Top Računovodstvo Servisa te Zoran Škrobonja, direktor INA MAZIVA.

(Izvor: www.poslodavacpartner.org)