30.04.2020.

Održano predavanje na temu Managing teams remotely u Nordijskoj gospodarskoj komori

U suradnji s Nordijskom gospodarskom komorom naša kolegica Maja Marković Mileusnić, Senior HR Consultant u SELECTIO-u, održala je ovaj tjedan zanimljivo predavanje na temu Managing teams remotely.

Dobar leadership je uvijek preduvjet uspješnosti organizacija, a u vrijeme nesigurnosti i krize predstavlja ključnu razliku između tvrtki koje će krizu prebroditi s minimalno posljedica i vidi ju kao priliku, za razliku od tvrtki koje u tome neće biti uspješne.

Kroz naša predavanja i treninge, između ostalog, učimo postati svjesni ključnih izazova upravljanja poslovanjem u kriznom periodu, kako uspješno komunicirati na daljinu, kako motivirati sebe i druge na daljinu, poticati angažiranost i inovativnost, balans poslovnog i privatnog te se pobrinuti za svoje i tuđe mentalno zdravlje.

Ukoliko želite produbiti svoje znanje u ovom području, u sklopu SELECTIO Leadership Akademije pomažemo Vama i vašim leaderima da uspješno iznesete ovu krizu kroz teme kao što su ‘Voditi sebe i voditi druge’, ‘Razumijevanje i pokretanje promjena’, ‘Nošenje sa stresom’, ‘Upravljanje odnosima i konfliktima’, Upravljanje vremenom i upravljanje timom’ te mnoge druge.

Program je moguće održati i online i tako dobro iskoristiti vrijeme u radu od doma. Više informacija o programu pogledajte ovdje.