25.11.2008.

Obrazovanje u poduzetništvu

Prepoznajte i Vi važnost ulaganja u kvalitetno upravljanje ljudskim resursima i poboljšajte konkurentnost Vaše tvrtke na domaćem i europskom tržištu!

S ciljem osnaživanja hrvatskih poduzetnika za što jaču konkurentnost na domaćem i europskom tržištu EduCentar d.o.o. u suradnji sa stručnim partnerom, tvrtkom SELECTIO d.o.o., vodećom tvrtkom u Hrvatskoj na području potrage za kadrovima u managerskom segmentu i savjetovanju u upravljanju ljudskim resursima, te Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva organizira jednodnevne edukacije.

Edukacije će se održavati prema Programu obrazovanja poduzetnika za 2008/2009, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva koje sufinancira održavanje seminara za poduzetnike iz sljedećih županija: Zagrebačka (ne uključuje Grad Zagreb), Koprivničko-Križevačka i Bjelovarsko-Bilogorska.

Seminari su podjeljeni u 2 teme te će se održavati prema sljedećem rasporedu:

  • Upravljanje kadrovima, 09. prosinca 2008., Zagreb

Cjelokupni pregled funkcija upravljanja ljudskim resursima unutar tvrtke, metode i praktični alati, te praktična iskustva Grupe SELECTIO u implementaciji procesa upravljanja ljudskim resursima u tvrtkama različite veličine, stadija razvoja i djelatnosti na hrvatskom tržištu.

  • Vještine pregovaranja i govorne vještine, 11. prosinca 2008., Zagreb

Razumijevanje prodajnog procesa i ključna uloga pregovaranja te uspostave kvalitetne komunikacije unutar tvrtke.

Edukacije će voditi stručnjaci iz Grupe SELECTIO koji imaju dugogodišnje iskustvo te su svojim radom pridonijeli provođenju uspješnih inovacija na tržištu rada i upravljanja ljudskim potencijalima u Hrvatskoj.

Prijavnicu za pristup seminarima možete ispuniti ovdje.

S obzirom na ograničen broj sudionika prihvaćaju se pristigle prijave do 05.prosinca 2008.

________________________________________

Za dodatne informacije obratite se na broj telefona 01/6388 271, fax 01/6065 266 ili e-mail: ivana.sinko@educentar.net