Novosti

6.12.2019.

SAFU jedina državna agencija s certifikatom Poslodavac Partner

Certifikat Poslodavac Partner prvi put je dodijeljen Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije. SAFU je tako postao jedina državna agencija nositeljica ovog prestižnog certifikata te može služiti kao primjer izvrsnosti u segmentu upravljanja zaposlenicima ostalim organizacijama u javnom sektoru.

Čitajte dalje »

8.11.2019.

Proslava 10. godina programa SELECTIO HR Akademija

U četvrtak, 24. listopada 2019. godine, održana je proslava 10. godišnjice edukacijskog programa SELECTIO HR Akademije.
Ovom prilikom Voditeljica programa Tanja Prekodravac, Direktorica organizacijskog dizajna i razvoja, osvrnula se na doprinos kojeg je SELECTIO HR Akademija imala na razvoj HR-a i tvrtki u Hrvatskoj tijekom 10 godina provedbe programa, kao i na sve autore, predavače i sudionike programa.

Čitajte dalje »

28.10.2019.

Henkel nagrađen certifikatom Poslodavac Partner u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji

Certifikat Poslodavac Partner sedmi je put dodijeljen tvrtki Henkel Croatia te je prvi put dodijeljen društvima Henkel Adhezivi BH, Henkel BH Sarajevo, Henkel Maribor i Henkel Slovenija, čime su ta društva potvrdila svoju predanost kvalitetnom upravljanju ljudskim resursima. Henkelova društva su u procesu certifikacije demonstrirala da HR doživljavaju kao strateški partner biznisu te da velik fokus stavljaju na održavanje partnerskog odnosa sa svojim zaposlenicima.

Čitajte dalje »

21.10.2019.

Atlantic Grupa ponovno najbolji Poslodavac Partner na srpskom tržištu

Atlantic Grupa je i ove godine stekla status Poslodavac Partner, nakon što je prošla kroz nezavisnu analizu svojih HR procesa u sklopu projekta Certifikat Poslodavac Partner. Atlantic Grupa je osvojila impresivnih 99% bodova u postupku certifikacije, što je rezultat koji nije uspjela nadmašiti nijedna druga tvrtka na tržištu Srbije.

Čitajte dalje »

9.10.2019.

CEMEX Hrvatska dobar susjed i Poslodavac Partner

CEMEX Hrvatska i ove je godine dobitnik certifikata Poslodavac Partner zahvaljujući izvrsnosti koju njeguju u upravljanju svojim zaposlenicima. Prestižno priznanje je Velimiru Viloviću, direktoru CEMEX-a Hrvatska uručio Aleksandar Zemunić, član tvrtke SELECTIO koja taj certifikat dodjeljuje već 14 godina. CEMEX Hrvatska nositelj je Certifikata već dugi niz godina, uvijek iznova demonstrirajući kvalitetnu HR strategiju, razvijene procese regrutiranja, selekcije i upravljanja učinkom zaposlenika te brižan odnos prema svojim zaposlenicima.

Čitajte dalje »

3.10.2019.

Hrvatskoj pošti treći put zaredom dodijeljen certifikat Poslodavac Partner

Certifikat Poslodavac Partner treći je put dodijeljen Hrvatskoj pošti prilikom svečanog uručenja održanog 18. rujna u prostorijama tvrtke. Ovo je još jedan od dokaza predanosti Hrvatske pošte poslovnoj Strategiji Pošta2022., gdje se poseban naglasak stavlja upravo na zaposlenike i temeljne poštanske vrijednosti: povjerenje, proaktivnost i izvrsnost.

Čitajte dalje »