Novosti

16.07.2020.

A1 i ove godine potvrdio status Poslodavca Partnera

Certifikat Poslodavac Partner, priznanje koje SELECTIO dodjeljuje tvrtkama koje demonstriraju izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima, prošli je tjedan uručen tvrtki A1 Hrvatska na dodjeli održanoj u prostorijama nagrađene tvrtke. A1 je dio projekta Certifikat Poslodavac Partner od 2006. godine, što govori o predanosti s kojom u A1 već godinama pristupaju osiguravanju zadovoljstva njihovih zaposlenika.

Čitajte dalje »

13.07.2020.

Objavljeni najnoviji nositelji priznanja Izvrsnost u izazovima

Od travnja ove godine, SELECTIO dodjeljuje priznanje Izvrsnost u izazovima onim kompanijama koje su pokazale kvalitetno upravljanje zaposlenicima u nepredvidljivim okolnostima. Cilj priznanja je isticanje važnosti brige o zaposlenicima i u periodu krize te razmjena dobrih praksi i inicijativa koje su mnoge kompanije pokrenule u ovom izazovnom periodu.

Čitajte dalje »

7.07.2020.

Uz zajednički doručak u P&G-u raste zadovoljstvo zaposlenika

Zadovoljstvo zaposlenika u tvrtki Procter & Gamble jedan je od osnovnih preduvjeta za rast kompanije, zbog čega se svake godine provode istraživanje zadovoljstva zaposlenika nakon kojeg se  rezultati analiziraju i prema njima kreiraju akcijski planovi kako bi se dodatno radilo na povećanju angažiranosti i zadovoljstva zaposlenika. Izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima potvrđuje, ove godine šesti […]

Čitajte dalje »

3.07.2020.

Addiko banka ponovno potvrdila da u fokus stavlja svoje zaposlenike

Addiko banka i ove je godine nositelj certifikata Poslodavac Partner te je time pokazala visoku razinu predanosti razvoju najboljih HR praksi. Odjel ljudskih resursa banke puno truda ulaže u razvoj promišljenih HR praksi koje odgovaraju na realne poslovne izazove te u kreiranje zdravog radnog okruženja za zaposlenike.

Čitajte dalje »

16.06.2020.

Tvrtka Herbalife dobila priznanje za upravljanje ljudskim resursima

Certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima tvrtke SELECTIO, po treći je put dodijeljen tvrtki Herbalife. Najbolje rezultate kompanija je postigla u područjima vezanim za upravljanje učinkom i odnos prema zaposlenicima, među ostalim, na temelju kvalitetnog sustava procjene radnog učinka, uspješno postavljenih procesa interne komunikacije te različitih mogućnosti fleksibilnih radnih aranžmana zaposlenika.

Čitajte dalje »

16.06.2020.

Najava tjednih SELECTIO MeetUp-ova

Kroz besplatne tjedne SELECTIO MeetUp-ove naša želja je okupiti najveće HR i business stručnjake te zajedno s njima kroz virtualne kave porazgovarati o temama koje su nam sada svima u fokusu.

Čitajte dalje »

2.06.2020.

A1 prvi nositelj priznanja Izvrsnost u izazovima

Izvrsnost u izazovima, priznanje za kvalitetno upravljanje zaposlenicima u nepredvidljivim okolnostima, dodijeljeno je tvrtki A1 Hrvatska, čime je A1 ujedno postao i prva tvrtka nositeljica ovog priznanja. Riječ je o projektu koji je pokrenula konzultantska kuća SELECTIO kako bi promovirala kvalitetno upravljanje zaposlenicima u neizvjesnim i izazovnim vremenima, što je za uspješno poslovanje kompanija važnije […]

Čitajte dalje »