15.07.2008.

Nove 3 tvrtke među Poslodavcima Partnerima

Tvrtke Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., Gradski parking d.o.o. Šibenik i Solaris d.d., pridružile su se nositeljima Certifikata Poslodavac Partner.

Uz dosadašnjih 26, nove tri tvrtke su stekle status Poslodavca Partnera. Certifikat za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima dodijeljen je sljedećim tvrtkama, odnosno njihovim predstavnicima:

  • Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o.
  • Gradski parking d.o.o. Šibenik
  • Solaris d.d.

Certifikat omogućava organizacijama da dobiju priznanje za odlično postavljene procese u ljudskim resursima, te da ih se na tržištu razlikuje kao poslodavce koji izvrsno upravljaju svojim zaposlenicima.

Prilikom dodjele, Darko Urukalović, član Uprave tvrtke Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., izjavio je:

“Dobiti priznanje osobito nam je zadovoljstvo prvenstveno iz razloga što Certifikat smatramo i službenim priznanjem naših nastojanja, ulaganja i vizije na području ljudskih potencijala. Istovremeno, ovo priznanje koje dolazi od vanjskih procjenjivača može nam ukazati na mogućnosti daljnjih poboljšanja te nas obvezuje da nastavimo u smjeru unapređenja procesa na tom području kroz strateška planiranja i svakodnevno življenje vizije. Ulaganje u razvoj i osnaživanje kako pojedinca tako i tima u svakodnevnom proaktivnom odnosu u konačnosti donosi zadovoljstvo kroz postignuće svih zadanih ciljeva. Svjesni smo važnosti ljudskog kapitala kao najvažnijeg i najznačajnijeg faktora konkurentske pozicije i poslovnog uspjeha.“

Danijel Mileta, Direktor, Gradski parking d.o.o. Šibenik je istaknuo:

“Kada sam došao u Gradski parking na mjesto direktora u više sam navrata imao priliku čuti kako sam se uvalio pošteno u ‘kašetu brukava’. Stoga bih ovim putem, a ohrabren Certifikatom kojega smo zaslužili, želio poručiti svima onima koji s podsmijehom gledaju na gradske tvrtke, da nemaju pravo. Zahvaljujući predanom radu svih djelatnika tvrtke, u proteklih nekoliko godina tvrtka je povećala prihode iz redovnog poslovanja i počela ostvarivati dobit, broj parkirnih mjesta pod vlastitom upravom u stalnom je rastu, a kreditna zaduženja se kontinuirano smanjuju. Upravljanje ljudskim potencijalima u skladu s najvišim svjetskim standardima ključ je našeg uspjeha.”

Goran Zrilić, Glavni direktor, Solaris d.d. naglasio je:

“Drago mi je što smo uspjeli dobiti ovaj prestižni certifikat koji potvrđuje da se u Solarisu na kvalitetan način upravlja ljudskim resursima i što je prepoznato naše ulaganje u logistiku koja nije vidljiva na prvi pogled, ali je vrlo bitna našem poslovanju. Certifikat nam predstavlja veliko priznanje, znači da smo izabrali pravilnu strategiju poslovanja i brige o našim djelatnicima.”

Nositelji ovog projekta su SELECTIO, vodeća hrvatska tvrtka za upravljanje ljudskim resursima i MojPosao (www.MojPosao.net). Na neprekidnom razvoju projekta, njegove metodologije i praksi upravljanja ljudskim resursima na hrvatskom tržištu, uključeni su interni i vanjski savjetnici iz područja upravljajna ljudskim resursima.

Nositelji Certifikata su neke od najuspješnijih hrvatskih organizacija: Atlantic Grupa, Avon kozmetika, BELUPO lijekovi i kozmetika, Carlsberg Croatia, Chromos boje i lakovi, Coca-Cola Beverages Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H, DALMACIJACEMENT, HBOR, Hrvatska Lutrija, Iskon Internet, Istraturist Umag, Jamnica, Johnson & Johnson S.E., Končar – Elektronika i informatika, Ledo, Microsoft Hrvatska, Milenij hoteli, Orbico, PBZ Card, SOS-DJEČJE SELO HRVATSKA, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet, Volksbank, Zagrebačka banka i Zvijezda.

Za sve dodatne informacije obratite se na 01 6065 415 ili Certifikat@PoslodavacPartner.org.