13.09.2018.

Mylan Hrvatska novi nositelj Certifikata Poslodavac Partner

Farmaceutska tvrtka Mylan Hrvatska uspješno je završila proces certificiranja i postala nositelj Certifikata Poslodavac Partner.

Mylan Hrvatska svoju prvu godinu kao nositelj Certifikata Poslodavac Partner zasigurno će pamtiti po ostvarenom izvrsnom rezultatu od 93% bodova u područjima Upravljanja učinkom i Usavršavanja i razvoja. Stručni tročlani certifikacijski tim posebno je pohvalio visoku kvalitetu sustava procjene radne uspješnosti u Mylanu Hrvatska, kao i dobru povezanost tog sustava sa sustavom nagrađivanja i određivanja visine plaće za pojedina radna mjesta. Osim toga, tvrtka se može ponositi visokim standardima analize obrazovnih potreba svojih zaposlenika, kao i visokim ulaganjima u njihovo usavršavanje te trudom uloženim u promicanje kulture razvoja kompetencija unutar tvrtke.

Željko Ravlić, Generalni direktor za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Kosovo i Ivna Miljanović, HR Business Partner za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Kosovo primili su Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Vrlo smo ponosni što smo novi nositelj certifikata Poslodavac Partner. U budućnosti planiramo  kontinuirano razvijati najbolje prakse upravljanja ljudskim resursima i ulagati u daljnji razvoj kompetencija naših zaposlenika“, istaknula je Ivna Miljanović, HR Business Partner za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Kosovo.

Certifikat Poslodavac Partner je jedan od pokazatelja da kao kompanija idemo u pravom smjeru. Naši zaposlenici su naša najveća snaga i stoga je njihov razvoj i zadovoljstvo u radnom okruženju prioritet te preduvjet za uspješno poslovanje“, izjavio je Željko Ravlić, Generalni direktor za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju i Kosovo.

(Izvor: www.poslodavacpartner.org)