20.04.2019.

Luckia Hrvatska i ove godine nositelj statusa Poslodavac Partner!

Luckia Hrvatska, brand igara na sreću kojim upravlja tvrtka Major Internacional d.o.o., i ove godine je nositelj prestižnog certifikata Poslodavac Partner, certifikata koji dodjeljuje konzultantska kuća SELECTIO za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. U odnosu na prošlu godinu, Luckia Hrvatska je u ovogodišnjem procesu certificiranja ostvarila viši rezultat u čak tri velika područja – u područjima koja se odnose na strategiju HR-a, na procese regrutiranja i selekcije te na odnos prema zaposlenicima – što govori o predanosti kontinuiranom radu na unapređenju HR procesa koji njeguju u tvrtki Luckia Hrvatska.

U tvrtki su izrazito ponosni na svoj program uvođenja novih zaposlenika u posao. Svakom novom zaposleniku dodjeluje se mentor, iskusni zaposlenik, koji prati i pruža podršku novom zaposleniku tijekom tri mjeseca, koliko traje program, dok se novi zaposlenik uhodava u posao i ima priliku upoznati ključne menadžere kompanije te upoznati rad tvrtke iz različitih perspektiva njenih zaposlenika. Menadžeri kompanije novom zaposleniku opisuju svoje odjele te cilj, viziju i vrijednost tvrtke sa stajališta svoje funkcije. Po završetku tromjesečnog programa, zaposlenik ima razgovor s Direktorom koji mu uručuje paket dobrodošlice, a zaposlenik potom ocjenjuje cjelokupni proces uvođenja kako bi se on mogao dodatno unapređivati temeljem dobivenih sugestija.

Tijekom prošle godine, zaposlenici tvrtke Luckia Hrvatska sudjelovali su u prosjeku u 56 sati edukacija, čime tvrtka dodatno demonstrira koliku važnost pridaje razvoju svojih zaposlenika, a u certifikacijskom procesu, Luckia Hrvatska posebno je pohvaljena i zbog svog kvalitetnog sustava plaća i vrlo transparentnog sustava nagrađivanja koji omogućava da svi zaposlenici mogu predvidjeti svoje nagrade temeljem procjene svog radnog učinka.

Tanja Švec, Voditeljica ljudskih resursa za Luckia Hrvatska, primila je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

„Prošle godine, kada smo prvi put postali nositelji ovog prestižnog certifikata, bili smo iznimno ponosni jer smo bili prvi nositelji iz ove industrije te smo se sa svojim napornim radom našli na listi najboljih kompanija. Ove godine ponos je još veći jer nam je ovo priznanje da smo i dalje na dobrom putu. Naporno smo radili kroz cijelu godinu što se pokazalo kroz bolje ostvarene rezultate iz pojedinih područja. Kao voditeljica odjela ljudskih resursa iznimno sam ponosna na sve naše djelatnike koji su usvojili sve naše procese te svojim sudjelovanjem u svakom omogućili da dođemo do ovih rezultata. Unatoč poprilično teškom stanju na tržištu rada, Luckia Hrvatska zadržala je dobar odnos sa svojim zaposlenicima i ovaj certifikat biti će nam motivacija da se i dalje razvijamo u svim područjima te zadržimo postojeće kvalitete“, istaknula je Tanja Švec, Voditeljica odjela ljudskih resursa za Luckia Hrvatska.

Izvor: www.poslodavacpartner.org