7.06.2021.

Lidl Srbija najnoviji je nositelj certifikata Poslodavac Partner

Lidl je uspješno završio proces certifikacije i potvrdio da dostiže visoke standarde certifikata Poslodavac Partner. Najbolje rezultate tvrtka je postigla u područjima vezanim za regrutiranje i selekciju, kao i za odnos prema zaposlenicima, zahvaljujući prije svega transparentnim procesima selekcije, kvalitetnim edukacijama za zaposlene, poštenom odnosu i brojnim benefitima koji su zaposlenicima dostupni.

Jako nas raduje ovo prestižno priznanje koje dolazi kao potvrda onoga čemu od osnivanja težimo –  da svi zaposleni u Lidlu budu zadovoljni i da rade u uvjetima u kojima mogu ostvariti svoj puni potencijal. Stoga smo dobrobit naših zaposlenika stavili na prvo mjesto i kao prioritete postavili stvaranje dobre atmosfere za rad i posvećeno i temeljno uvođenje u rad zaposlenika prema njihovim osobnim ambicijama i afinitetima. Svjesni smo da našu kompaniju pokreću ljudi, pa zaposlenicima pored atraktivne zarade i sigurne budućnosti, nudimo i brojne dodatne benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja, isplatu svake minute prekovremenog rada i uvjeta za kontinuirano usavršavanje“, izjavila je Ivana Marković, izvršna direktorica Ljudskih resursa kompanije Lidl Srbija.

Lidl Srbija je već prošle godine nagrađen priznanjem „Izvrsnost u izazovima“, za kvalitetno i odgovorno upravljanje i brižan odnos prema zaposlenima u izazovnim okolnostima koje je donijela pandemija koronavirusa.