30.11.2016.

JTI Zagreb prva kompanija s iznimnim rezultatom prema novim, višim standardima certifikata Poslodavac Partner

Tvrtka JT International Zagreb (u daljnjem tekstu: JTI Zagreb) prva je kompanija u Hrvatskoj certificirana po novim, još višim standardima certifikata Poslodavac Partner koji se dodjeljuje organizacijama za izvrsno upravljanje ljudskim resursima. JT International Zagreb nositelj je certifikata već 4 godine zaredom te iz godine u godinu unaprjeđuje procese upravljanja ljudskim resursima.

jti_2016Ove godine tvrtka SELECTIO značajno je podigla ljestvicu za dobitnike certifikata Poslodavac Partner i postrožila standarde procjenjivanja kvalitete upravljanja zaposlenicima. U pet procjenjivanih područja: Strategiji, Regrutiranju i selekciji, Upravljanju učinkom, Usavršavanju i razvoju te Odnosu prema zaposlenicima organizacije će morati pokazati da su napravile korak više u svim od 45 procjenjivanih procesa upravljanja zaposlenicima. Osim toga, prema novim standardima sada se zasebno ocjenjuje i kako organizacija upravlja organizacijskom klimom, kako prepoznaje i razvija talente, kakve dodatne oblike nagrađivanja i programe brige za zaposlenike nudi te kako upravlja privremenom radnom snagom i što nudi ustupljenim djelatnicima, sezonskim radnicima i studentima.

Unatoč strožim kriterijima procjenjivanja, JTI Zagreb je ostvario dosad najbolji rezultat od 95% bodova. Tvrtka se posebno ističe besprijekorno postavljenim procesima u području Upravljanja učinkom, zahvaljujući izvrsno postavljenim sustavima kompetencija i praćenja radnog učinka te njihovoj povezanosti sa sustavom nagrađivanja. Velika se pažnja također pridaje brizi o zdravlju i sigurnosti zaposlenika te projektima ulaganja u zajednicu. JTI Zagreb je poslodavac koji brine o svojim djelatnicima, nudi im mogućnost za razvoj u kvalitetnoj radnoj okolini te uvažava njihovo mišljenje.

Siniša Trbojević, direktor JTI Zagreb primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Certifikat Poslodavac Partner samo je dodatno priznanje kvaliteti našeg sustava upravljanja ljudskim resursima koji je ključna poluga rasta kompanije. Naš razvoj počiva na kontinuiranim investicijama u naše brandove, naše ljude i zajednice u kojima poslujemo“ – naglasio je Siniša Trbojević, direktor JTI Zagreb.

Važno nam je da sadašnji i potencijalni zaposlenici promatraju JTI kao kompaniju gdje mogu razvijati svoj puni potencijal, pri čemu je izvrsnost naš standard i dugoročni cilj. Mi težimo neprekidnom poboljšanju, što znači da kvalitetu ugrađujemo u sve što radimo i nikada ne prihvaćamo ništa osim najboljeg“ – izjavila je Milena Rajić, direktorica ljudskih resursa JTI-a za regiju Adriatica.

(Izvor: www.poslodavacpartner.org)