20.07.2017.

Hrvatska pošta novi dobitnik Certifikata Poslodavac Partner

Na svečanoj dodjeli u prostorijama Hrvatske pošte, tvrtki je prvi put dodijeljeno vrijedno priznanje, Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koji dodjeljuje tvrtka SELECTIO, vodeća hrvatska tvrtka za potragu za kadrovima i savjetovanje u upravljanju ljudskim resursima.

Najbolje rezultate Hrvatska pošta je ostvarila u području strategije i regrutiranja te selekcije, zahvaljujući dobro organiziranoj funkciji upravljanja ljudskim resursima, kvalitetnom vođenju i nadzoru procesa regrutiranja i selekcije, korištenju različitih kanala regrutacije, te zaštiti podataka prikupljenih u procesu regrutiranja i selekcije.

Ivan Čulo, CEO Hrvatske pošte i Damir Babić, izvršni direktor Ureda za upravljanje ljudskim resursima Hrvatske pošte primili su Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Certifikat je važna potvrda kvalitete upravljanja ljudskim resursima kao dijela razvojne Strategije Pošta2022., koja u središte stavlja zaposlenike, kao i povjerenje, proaktivnost i izvrsnost, što su temeljne poštanske vrijednosti, ali i rezultat razvoja znanja i kompetencija zaposlenika te kompanijske kulture“, istaknuo je Ivan Čulo, CEO Hrvatske pošte.

Hrvatska pošta je poduzeće koje razvija kulturu proaktivne odgovornosti odnosno kulturu postizanja rezultata , a ne „odrađivanja posla“. Naši su zaposlenici proaktivni i ne čekaju da im se kaže što moraju raditi i zašto, nego preuzimaju inicijativu i poduzimaju korake koji će ih dovesti do uspjeha“, izjavio je Damir Babić, izvršni direktor Ureda za upravljanje ljudskim resursima Hrvatske pošte.

(Izvor: www.poslodavacpartner.org)