16.11.2020.

Henkel obnovio status Poslodavca Partnera u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji

Henkel Adhezivi BH, Henkel BH Sarajevo, Henkel Croatia te društva Henkel Maribor i Henkel Slovenija su i u ovoj izazovnoj pandemijskoj godini potvrdili visoke standarde certifikata Poslodavac Partner.

Henkelova društva su u ovogodišnjem certifikacijskom procesu, u odnosu na prošlogodišnji proces, ostvarila još viši rezultat. Neovisni tim HR stručnjaka koji su proveli certifikaciju posebno je pohvalio transparentnost i efikasnost selekcijskih procesa u Henkelu te kontinuirani rad na unapređenju procesa zapošljavanja i zadovoljstva zaposlenika.

Osim toga, Henkel izrazitu važnost pridaje i osiguravanju balansa privatnog i poslovnog života svojih zaposlenika te brizi za njihovo zdravlje. Primjerice, zaposlenicima nude brojne fleksibilne radne aranžmane, subvencioniraju im sportske aktivnosti te promiču njihovo zdravlje praksama poput besplatnog voća za zaposlenike.

Veseli nas da smo ove godine ostvarili još bolje rezultate nego prošle godine, što nam govori i da su naši napori da uvijek pronalazimo nove načine da ohrabrimo, usrećimo i brinemo za zaposlenike uspješni. Unatoč turbulentnoj godini punoj izazova, naši su zaposlenici uspjeli zadržati svoj žar i mar pri obavljanju svog posla, na što smo jako ponosni. Dobri rezutltati koje ostvarujemo su rezultat naše suradnje i zajedničkih napora. Nastavit ćemo se truditi biti dobar poslodavac i partner.“, rekla je Blanka Žerjav, Head of HR and Remuneration za Henkel Adria.

Naši ljudi su za nas ključ uspjeha. Potičemo zaposlenike koji svaki dan prihvaćaju nove izazove, koji su timski igrači, grade svoju karijeru i marljivo rade da svi skupa imamo bolju budućnost. U ovim teškim i izazovnim vremenima pandemije i nadalje brinemo o financijskim benefitima te potičemo fleksibilne radne aranžmane, ali brinemo i o zdravlju naših zaposlenika. Naši su se zaposlenici izrazito uspješno prilagodili promjeni načina rada i zahvaljujući njihovom trudu i zalaganju postižemo izuzetne rezultate. Drago nam je da je naš trud prepoznat i dodjelom nagrade certifikat Poslodavac Partner koji samo potvrđuje našu predanost kontinuiranom uspjehu Henkela u regiji“, istaknula je Sandra Kroflin, HR Business Partner Adria.

Ova godina nam je pokazala kako timskim radom možemo prebroditi mnoge izazove koji su se našli na putu. Izvrstan timski duh nije stvar daljine, već je stvar međusobne podrške, davanja povratnih informacija i držanja zajedno. Zahvaljujući timskom radu i duhu, uspjeli smo dobiti ovu nagradu koja nam je značajno priznanje za naš trud te dodatan poticaj za daljnji razvoj unutar područja ljudskih resursa i šire“ , izjavila je Vedrana Jurić, HR Recruitment Specialist Adria.

Nositelji certifikata Poslodavac Partner