SELECTIO Leadership Akademija

SELECTIO Leadership Akademija: Jednogodišnji program za novu generaciju leadera

Današnji su timovi izloženi brojnim izazovima i promjenama, a zadržavanje njihove motivacije i povjerenja podrazumijeva primjenu novih leadership vještina.

SELECTIO Leadership Akademija je jednogodišnji razvojno – transformacijski program koji će vas u 12 termina kroz 12 mjeseci provesti kroz jedinstveni proces promjene. Program provode certificirani HR stručnjaci, a polaznici su voditelji timova koji se žele transformirati u godinu dana.

Selectio Leadership Akademija

Što očekivati?

Prije uključivanja u program proći ćete kroz inicijalni intervju čiji je cilj utvrđivanje vaših očekivanja. Zatim krećemo s povećanjem samosvijesti što zahtjeva predanost, otvorenost i strpljenje. Promjena usvojenih obrazaca započinje s prevladavanjem otpora promjeni kroz izlazak iz zone komfora nakon čega slijede etape učenja i razvoja te u konačnici uspostavljanje nove zone komfora. Svaki polaznik na početku programa postavlja osobne razvojne ciljeve koji se tijekom programa revidiraju.

Program pokriva tri područja razvoja kompetencija: znanje, vještine i stavove u idealnom omjeru teorijskog i iskustvenog znanja. Kako ne biste usvojili samo teoriju, edukacije se vode načelima pristupa učenju i razvoju 70:20:10. To znači da se 10% razvoja odvija se na teorijskim radionicama uz interaktivne aktivnosti sa snažnim iskustvenim elementom, vježbama i igrama primjene vještina pri čemu se koriste i licencirani alati Points of You®, Četiri Sobe Promjene® i Belbin® timske uloge. 20% razvoja odvija se kroz mentoriranje, feedback, razmjenu iskustava te individualni coaching s praktičnom primjenom naučenog u radnom okruženju. 70% razvoja odvija se na radnom mjestu sa svakim polaznikom kroz individualne zadatke koje postavlja trener. Radionice možemo organizirati online ili uživo.

Program radionica

 1. Vođenje sebe i drugih
 2. Razumijevanje i pokretanje promjena
 3. Postavljanje ciljeva i poticanje odgovornosti
 4. Emocionalna inteligencija i upravljanje stresom
 5. Izgradnja uspješnih timova, uz metodologiju BELBIN team roles
 6. Upravljanje odnosima i konfliktima
 7. Upravljanje vremenom i timom
 8. Upravljanje raznolikostima
 9. Pružanje povratne informacije i motiviranje
 10. Prepoznavanje i razvijanje potencijala zaposlenika
 11. Osnove coaching vještina za managere i principi situacijskog vodstva
 12. Wrap up session

Prijavite se na SELECTIO Leadership Akademiju

Naučite kako stvoriti povjerenje tima, prepoznati potencijal u različitostima i upravljati inkluzivno. Pružite zaposlenicima autonomiju, mogućnost utjecaja, odgovornost za rezultat te mogućnost za osobni i profesionalni razvoj i povećajte njihovu predanost ciljevima organizacije. Javite nam se što prije jer je broj polaznika ograničen!

*Za veći broj polaznika postoji mogućnost zatvorene grupe.

Termini

Cjenik 

Kontakt: Kristina Popović Vuić, Voditeljica programa: kristina.popovic@selectio.hr , edukacije@selectio.hr, 01 6065 257