Rekli su o nama…

Sandra Lovrić Lončarić, Gisdata d.o.o., Quality/HR Manager:

“Početak rada SELECTIO HR Akademije sam dočekala s nestrpljenjem, s obzirom da se u Hrvatskoj osjećao nedostatak sustavne i cjelovite edukacije za upravljanje ljudskim resursima, dok istovremeno, sama funkcija HR stručnjaka dobiva sve veće značenje u velikom broju kompanija.

Program SELECTIO HR Akademije je suvremeno koncipiran i cjelovit te sadržajem odgovara na zahtjeve svih koji su na bilo koji način uključeni u upravljanje ljudskim resursima.

Način rada, koji se sastoji od predavanja, diskusija, grupnog rada, primjene na studijama slučaja, testova znanja, domaćih zadaća i sl. čini izvrsnu kombinaciju suvremenih i tradicionalnih metoda učenja koje garantiraju usvajanje znanja. Tome značajno doprinose opsežni i kvalitetni materijali te bogata dodatna literatura koja je na raspolaganju.

Predavači na SELECTIO HR Akademiji su mi otprije poznati kao vrsni stručnjaci, a ovom prilikom me posebno oduševio entuzijazam prema struci i samom projektu SELECTIO HR Akademije.

Sigurna sam da će SELECTIO HR Akademija ispuniti sva očekivanja polaznika i obrazovati puno generacija HR stručnjaka.”

Vlasta Krupa Buzjak, KRAŠ prehrambena industrija d.d., Direktorica Kadrovskih, općih i pravnih poslova:

“Upravljanje ljudskim potencijalima kompleksno je područje koje i od mene i od mojih suradnika, menadžera u kompaniji zahtijeva stalno nadograđivanje znanja i razmjenu iskustava. Iako već više od desetljeća radim u ljudskim potencijalima i završila sam dosta edukacija iz područja modernih koncepata i primijenjenih postupaka u upravljanju ljudskim potencijalima svjesna sam da iz tog područja još mogu puno naučiti. SELECTIO HR Akademiju izabrala sam prvenstveno zbog naglašene praktične orijentiranosti i sveobuhvatnosti programa. Posebno cijenim što se u programu poštuje raznolikost iskustava svih polaznika i daje pregled različitih teorijskih koncepata bez zagovaranja samo nekih što programu daje jedinstvenost i orijentaciju na „best practice“ rješenja.”

Sanja Šijanec, MEGGLE Hrvatska d.o.o., Voditeljica odjela razvoja ljudskih potencijala i odnosa s javnošću:

“Nakon što smo zadnjih godinu i pol intenzivno postavljali odjel ljudskih potencijala, svakim sam danom sve više osjećala potrebu za bazičnim znanjem, teorijom. Iako sam pohađala mnoge seminare, čitala puno – to jednostavno nije bilo dovoljno. No, htjela sam za uloženo vrijeme i novac zaista dobiti najviše, više nego što neki specijalizirani programi mogu dati. Upravo zato sam se odlučila za SELECTIO.

Iako je protekao tek jedan modul, izrazito sam zadovoljna konkretnim radom, odličnim primjerima i vrlo korisnim radionicama. Dva dana mjesečno za boravak na školovanju je točno toliko, koliko svog vremena mogu odvojiti, a da nije previše, dok vrijeme za izradu zadataka mogu podijeliti na tjedan, dva, tako da ne ometa previše moje poslovne obveze, a da uspješno ponovim i utvrdim stečena znanja. A dovoljno vremena ostane i za privatna zadovoljstva…

Veliki plus SELECTIO HR Akademiji je raznovrsna, ali stručna grupa, što je vrlo bitno, jer je probleme svakako lakše razmatrati sa iskusnim i stručnim osobama, što opet donosi nova saznanja, neovisno o programu školovanja. Tako sam ja od ovog školovanja očekivala isključivo kvalitetnu teoriju, a dobila i velik dio prakse. U našem se poslu se to zove – added value product.”

Tajana Riley, Tango komunikacije d.o.o., Voditeljica odjela ljudskih resursa:

“Kao sudionica novog programa SELECTIO HR Akademije u prvom redu bih se željela osvrnuti na kompetenciju i iskustvo svih predavača od kojih se, za svaki novi modul, veselim naučiti što više. Program je osmišljen tako da svatko od sudionika ima mogućnost proširiti svoje znanje „po mjeri“, no najbitniji aspekti samog programa su dobro obuhvaćeni na predavanjima. Od samoga početka programa mogu primjeniti dobiveno znanje u praksi što mi puno znači kao i mome timu. Organizacija i način rada su odlični, a način na koji smo tretirani mi, kao polaznici je onaj pravi kako bismo mi kao budući HR eksperti trebali posvetiti pažnju našem najvažnijem kapitalu – ljudima.”

Davor Kulušić, Lukoil Croatia d.o.o., HR & Office Manager

“Želim zahvaliti svim predavačima, kao i kolegicama i kolegama treće generacije SELECTIO HR Akademije na izvanrednoj organizaciji, stručnosti, pogođenim modulima i temama, vedroj i otvorenoj ekipi, a iznad svega na praktičnoj primjeni svega naučenog i diskutiranog, što mi je i bio primarni cilj.”

Dubravka Vidić, Gradska plinara Zagreb d.o.o., Voditeljica odjela ljudskih potencijala

“Sve prisutan zahtjev i nadasve potreba transformacije iz okvira naših klasičnih kadrovskih službi u modernu i kompetitivnu službu upravljanja ljudskim potencijalima usmjerio je i Gradsku plinaru Zagreb d.o.o. na promjene  i primjenu priznatih znanja, s ciljem kvalitetnijih rezultata u tom području.

Imajući zadano na  umu, ljudi kojima vjerujem preporučili su mi Selectio HR akademiju zbog čega sam im neizmjerno zahvalna profesionalno i osobno. Profesionalno, jer sam kroz 8 modula u Selectio HR akademiji dobila znanja i razvila vještine za postizanje kvalitetnih rezultata u području ljudskih potencijala, a osobno jer sam  osnažena na način da znam kako je to sasvim moguće primjenom naučenog.

Moje iskustvo u odnosu na  predavače Selectio HR akademije te na pripremljene materijale  za polaznike više je nego pozitivno. Prije svega, koncept edukacije je tako postavljen da se ni jednog trenutka ne odvija  apstraktno,  već dinamično kombinacijom znanja,  primjene istog u praksi i komunikacijskom  interakcijom u grupi. Spremnost i otvorenost predavača je bezrezervna. Od 1. do 8. modula  znalački je i uspješno  uspostavljen iskreni i uvažavajući komunikacijski kanal između predavača  i polaznika. Sve vrijeme trajanja edukacije nesebično se koriste i  prezentiraju naše najbolje prakse upravljanja ljudskim potencijalima, s čime se  u  meni razvila  jaka motivacija  za razvijanje i implementaciju svih budućih procesa.

Svaka pohvala za ugođaj i prostor u kojem se odvija edukacija, jer  Selectio HR akademija u tom pogledu prilagodila je i na mnogo načina ugodila nama polaznicima.”