3.06.2011.

Dodijeljene nagrade na Najbolju HR praksu 2011.

Svečana dodjela nagrada za najbolje poslodavce i najbolje prakse s područja upravljanja ljudskim potencijalima za 2011. održana je u srijedu, 1. lipnja, u hotelu The Regent Esplanade Zagreb.

Dodijeljene su nagrade trima tvrtkama koje primjenjuju najbolje HR prakse, odnosno koje su realizirale uspješne projekte s područja upravljanja ljudskim potencijalima. Te tvrtke ostvaruju zavidnu razinu u upravljanju ljudskim potencijalima, potiču razvoj, osiguravaju priliku za učenje i služe kao primjer drugima.

Dobitnici nagrade za Najbolje HR prakse za 2011. godinu su:

  1. Holcim Hrvatska d.o.o. za projekt ‘Mahovina’
  2. Hrvatska pošta d.d. za projekt ‘Poboljšanje organizacijske klime u Hrvatskoj pošti’
  3. Sunce Koncern d.d. za projekt ‘Praćenjem radne uspješnosti do ostvarenja vizije i misije Sunce Koncerna’

Od 2010. godine MojPosao je, uz Stručnog partnera Selectio, pokrenuo izbor Najboljih HR praksi kako bi se istaknuo rad, trud i inovacije koje se primjenjuju za upravljanje ljudskim potencijalima.

Kriteriji prema kojima je peteročlana komisija koju su sačinjavali stručnjaci s područja ljudskih potencijala i poslovnog svijeta ocjenjivala najbolje HR prakse su: davanje dodatne vrijednosti organizaciji (mjerljivi poslovni uspjeh); uspješno ostvarenje cilja projekta; originalnost, inovativnost, kao i pravovremenost samog projekta; udio zaposlenika obuhvaćenih projektom i utjecaj na njih; uloga i razvoj HR funkcije u organizaciji.

Nagrada je zamišljena kao priznanje predanom i planskom radu tvrtki, timova i pojedinaca koji ostvaruju zavidnu razinu u upravljanju ljudskim potencijalima i kao takvi potiču razvoj, osiguravaju priliku za učenje, ali i služe kao primjer drugima.

Više o nagradi pročitajte ovdje.