27.07.2018.

Coca-Cola Hrvatska TOP poslodavac, Coca Cola B-H također ponovno u društvu poslodavaca partnera

Coca-Cola Hrvatska već 12 godina sudjeluje u projektu Certifikat Poslodavac Partner uvijek iznova potvrđujući svoju predanost ostvarivanju izvrsnosti kad je riječ o razvoju i upravljanju ljudskim potencijalima. Ove je godine Coca-Cola Hrvatska ostvarila 97% ukupno mogućih bodova, čime si je osigurala i mjesto među pet najboljih poslodavaca partnera na hrvatskome tržištu, dok Coca-Cola B-H Sarajevo već petu godinu zaredom sudjeluje u projektu te je ove godine postigla impresivnih 98% od ukupnog broja bodova, svrstavši se tako u sam vrh najatraktivnijih poslodavaca na svom tržištu.

Kao poslodavac se Coca-Cola HBC Hrvatska ističe odlično osmišljenim procesima u svih pet ocjenjivanih područja ljudskih potencijala (strategija, regrutiranje i selekcija, upravljanje učinkom, usavršavanje i razvoj, odnos prema zaposlenicima) te neprestanim radom na njihovu razvoju kako bi se pratile unutrašnje potrebe u tvrtki i potrebe sve zahtjevnijega tržišta. Ove je godine najveći broj bodova ostvaren u području upravljanja učinkom zahvaljujući uključivanju i inovacijama koje tvrtka neprestano provodi.

U svakom od pet ocjenjivanih područja Coca-Cola HBC B-H Sarajevo ostvarila je preko 90% od ukupnog broja bodova, a naročito se istaknula u područjima upravljanja učinkom i usavršavanja i razvoja, gdje je postigla maksimalan broj bodova.

Coca-Cola velik naglasak stavlja na digitalizaciju u području ljudskih potencijala i tako ide u korak s vremenom i razvojem ljudskih potencijala na najvišoj razini. Znatnim ulaganjima u usavršavanje zaposlenika i njihovu dobrobit Coca-Cola živi svoje geslo da su upravo ljudi njihov najvrjedniji potencijal te da je poslovni uspjeh izravna posljedica njihove stručnosti, uključenosti i predanosti.

Nela Bučević, Direktorica Odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju Coca-Cole​, primila je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana uprave tvrtke SELECTIO, koja dodjeljuje to ugledno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima.

„Svjesni kako su za naš dugoročni poslovni uspjeh ključni upravo zaposlenici, raduje nas što je i u ovoj godini prepoznata izvrsnost našega rada u razvoju ljudskih potencijala. Brojni programi i aktivnosti koje provodi Coca-Cola usmjereni su prema našim zaposlenicima u cilju postizanja još boljih uvjeta rada i unaprjeđenja odnosa unutar tvrtke. Prateći dinamiku tržišta i promjene u potrebama naših zaposlenika stalno radimo na unaprjeđenju učinkovitosti i otvaranju prostora za kreativno razmišljanje i inovacije naših zaposlenika. Certifikat Poslodavac Partner dodatni je poticaj da nastavimo s daljnjim ulaganjem u unaprjeđenje odnosa sa zaposlenicima te stvaranje uvjeta za njihov razvoj i potpuno iskorištavanje njihovih potencijala“, istaknula je Nela Bučević, Direktorica Odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju Coca-Cole.

(Izvor: www.poslodavacpartner.org)