11.12.2008.

Coca-Cola HBC B-H obnovila status Poslodavca Partnera

Coca-Cola HBC B-H d.o.o. Sarajevo, prva tvrtka dobitnica Certifikata izvan granica Hrvatske, već drugu godinu za redom potvrđuje ovo veliko priznanje.

Certifikat je 2. prosinca 2008. generalnom menadžeru Coca-Cole HBC B-H Constantinosu Spanoudisu i HR menadžerici Vesni Penavi uručila Voditeljica projekta Certifikat Poslodavac Partner, Ivana Zekić uz prisustvo tima iz odjela za ljudske resurse i odjela za odnose s javnošću ove tvrtke.

“Naša kompanija djeluje u skladu sa modernim principima upravljanja ljudskim potencijalima gdje je zadovoljstvo i razvoj uposlenika stavljen u središte. Posebno smo fokusirani na vrijednosti kao što su timski rad, predanost, odgovornost, kvaliteta i integritet. Naravno, uvijek postoji prostor za unaprjeđenje i preporuke eksterne revizije uzimamo kao poticaj za daljnji razvoj upravljanja ljudskim potencijalom u našoj kompaniji,” izjavila je tijekom dodjele HR menadžerica Vesna Penava.

Tijekom bodovanja kvalitete procesa u upravljanju ljudskim resursima koja se koristi u procesu certificiranja, ova je tvrtka pokazala izuzetne rezultate u skoro svim područjima, a pogotovo u mogućnostima treninga i edukacije, sistemu motivacije i nagrađivanja, praćenju razvoja zaposlenika, planiranju karijera, regrutaciji i selekciji novih zaposlenika te pružanju povratnih informacija kandidatima za posao. Coca-Cola HBC B-H d.o.o. od samog početka svojeg poslovanja u Bosni i Hercegovini razvija procese upravljanja ljudskim resursima i uvodi inovativne pristupe u ovom području. Certifikat koji joj je dodijeljen zasigurno će još više doprinijeti atraktivnosti tvrtke, koja je već proglašena za Najpoželjnijeg poslodavca u 2008. godini od strane korisnika portala Posao.ba.