24.09.2019.

Biofarmaceutskoj tvrtki AbbVie treću godinu zaredom dodijeljen certifikat Poslodavac Partner

Tvrtki AbbVie treću je godinu zaredom uručen certifikat Poslodavac Partner, i to na tržištima Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije. Kao i proteklih godina, tvrtka AbbVie je prošla kroz reviziju svojih HR procesa i demonstrirala visoku razinu kvalitete postavljenog sustava regrutiranja i selekcije, transparentan sustav procjene radnog učinka zaposlenika te predanost brizi za zaposlenike.

Tvrtka AbbVie je u procesu certifikacije dokazala da ulaže značajan trud u izgradnju odnosa sa svojim zaposlenicima. Putem raznih komunikacijskih kanala, tvrtka AbbVie ohrabruje dvosmjernu komunikaciju, pri čemu zaposlenici uvijek imaju priliku izraziti svoje mišljenje i dati prijedloge za poboljšanje poslovnih procesa. AbbVie svojim zaposlenicima pruža mogućnost korištenja različitih oblika fleksibilnih radnih aranžmana te ujedno sufinancira i razne sportske i wellness aktivnosti s ciljem unapređenja kvalitete njihovog zdravlja i ostvarivanja ravnoteže privatnog i poslovnog života. Osim toga, u sklopu inicijative AbbVie Vitality, tvrtka za zaposlenike organizira niz aktivnosti poput edukacija o nošenju sa stresom i o zdravoj prehrani, sajmova zdravlja i natjecanja kojima se potiče zdrav život i otpornost zaposlenika.

Ljubiša Mitof-Viruški, Generalni direktor za Adriatic regiju, i Dario Nenadić, Voditelj tržišta izvan EU za Adriatic regiju, primili su certifikate Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Kvalitetan odnos sa zaposlenicima značajan je dio naše kulture, a certifikat Poslodavac Partner ponudio nam je detaljnu analizu našeg pristupa tom bitnom pitanju. Iako je ovo priznanje za nas značajno, ono ujedno predstavlja i jednu vrstu obaveze prema samima sebi da visoku kvalitetu odnosa sa zaposlenicima održimo i u budućnosti. Veselimo se tom izazovu i nastojat ćemo opravdati ovu certifikaciju“, izjavio je Ljubiša Mitof-Višurski.

Zadovoljstvo nam je što iz godine u godinu dokazujemo da smo kompanija koja brine za svoje zaposlenike te da uspijevamo održati visok nivo upravljanja procesima koji uređuju područje ljudskih resursa. S obzirom da uvijek nastojimo ići korak unaprijed, ovo priznanje nam je putokaz za dalje te motivacija da u budućnosti budemo još bolji.“, istaknuo je Dario Nenadić.

Izvor: www.poslodavacpartner.org