30.10.2018.

AbbVie dobitnik priznanja za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima!

Farmaceutska tvrtka AbbVie je potvrdila status Poslodavca Partnera u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji, i to tako što je sudjelovala u procesu ocjenjivanja u kojemu je stručni tročlani tim ocijenio izvrsnima njene procese upravljanja ljudskim resursima na sva tri tržišta u pet glavnih područja – u područjima Strategije, Regrutiranja i selekcije, Upravljanja učinkom, Usavršavanja i razvoja i Odnosa prema zaposlenicima.

AbbVie je, ukupno gledajući, ostvario 93% mogućih bodova u tom postupku ocjenjivanja, gdje je stručni tim posebno pohvalio njihove procese regrutiranja i selekcije koji osiguravaju nepristranost i jednakost prilika svim kandidatima koji sudjeluju u njihovim natječajima za posao.

Osim toga, u postupku ocjenjivanja se istaknuo i pristup koji AbbVie ima razvoju i usavršavanju svojih zaposlenika. Za svakog zaposlenika se, naime, identificira u kojim područjima je poželjan daljnji razvoj, te se sukladno tome svakome omogućuju visokokvalitetne interne i vanjske dodatne edukacije kako bi svaki zaposlenik mogao dosegnuti svoj puni potencijal.

AbbVie neprestano ohrabruje svoje zaposlenike na dvosmjernu i otvorenu komunikaciju sa svim razinama menadžmenta, kao i na davanje prijedloga za daljnje poboljšanje i razvoj uvjeta njihovog rada, stoga često i provodi ankete u kojima ispituje njihovo zadovoljstvo.

Kvalitetan odnos sa zaposlenicima značajan je dio Abbvie kulture, a projekt Poslodavac Partner ponudio nam je detaljnu analizu našeg pristupa tom bitnom pitanju. S velikim zadovoljstvom možemo reći da je konačna ocjena izrazito visoka te više nego zadovoljavajuća. Iako je ovo priznanje za nas značajno, ono ujedno predstavlja i jednu vrstu obaveze prema samima sebi da visoku razinu ophođenja sa zaposlenicima održimo i u budućnosti. Veselimo se tom izazovu i nastojat ćemo opravdati ovu certifikaciju“, istaknuo je Ljubiša Mitof-Višurski, General Manager Abbvie Adria.

Dario Nenadić, Country Manager Bosnia and Herzegovina and Montenegro, prilikom uručenja Certifikata, izjavio je: „Veliko mi je zadovoljstvo primiti ovaj certifikat u ime Abbvie BiH i zahvaljujem cijelom timu projekta Poslodavac Partner na značajnom priznanju i jednoj vrsti potvrde da radimo dobar posao. Ponosni smo na ostvareni rezultat i na činjenicu da je princip rada naše kompanije prepoznat kao partnerski. Nastojimo i nastojat ćemo ulagati maksimalne moguće resurse u razvoj svih naših zaposlenika”.

Izvor: www.poslodavacpartner.org