1.10.2019.

24sata jedina medijska kuća u Hrvatskoj sa statusom Poslodavca Partnera

24sata ponosni su dobitnik certifikata Poslodavac Partner te su jedina medijska kuća u Hrvatskoj koja nosi taj status. U 24sata posebno su se istaknuli u području koje se odnosi na HR strategiju, zahvaljujući dobro organiziranoj funkciji upravljanja ljudskim resursima koja pokriva sve ključne podfunkcije upravljanja zaposlenicima te dobroj pozicioniranosti same Voditeljice HR-a unutar organizacije kao strateškog partnera Upravi.

Stručni tročlani certifikacijski tim pohvalio je i načine na koje se u 24sata komuniciraju organizacijske vrijednosti, a to su: poduzetnički duh, pravednost, otvorena komunikacija, suradnja, odgovornost i uzor. U 24sata njeguju opušteni izgled prostora, politiku otvorenih vrata, neformalnu komunikaciju i opušteni dress code, a uz to, naglasak je na otvorenoj komunikaciji, brzom protoku i razmjeni informacija, brainstormingu, timskom radu i proaktivnosti koji omogućuju postojanje navedenih vrijednosti.

Boris Trupčević, direktor i član Uprave 24sata, i Danijela Govorčinović Šimunović, HR Manager 24sata, primili su certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Gledajući sve ove rezultate, ne mogu si pomoći, a da ne budem malo ponosan. Dobro znamo da smo u usporedbi s nekima s ove liste mala kompanija od tristotinjak ljudi. Osobno me veseli da smo nadmašili druge u Strategiji. Bit će nam svakako to poticaj.“, istaknuo je direktor i član Uprave 24sata Boris Trupčević nakon uručenja Certifikata.

Izrazito sam ponosna što smo jedina medijska kuća u regiji s certifikatom Poslodavac Partner, što nas na tržištu uz dominaciju u print i digitalnim medijima čini poslodavcem prvog izbora u branši. Naš cilj kao HR odjela je i dalje biti podrška biznisu i dati im potporu da kroz brigu i razvoj zaposlenika ostvarimo zadane poslovne ciljeve“, dodala je Danijela Govorčinović Šimunović, HR Manager 24sata.

Izvor: www.poslodavacpartner.org