10.02.2017.

Podravka iz godine u godinu unaprjeđuje procese upravljanja ljudskim resursima

Prehrambena kompanija Podravka d.d. svake godine ostvaruje sve bolje rezultate u procesu certificiranja za Certifikat Poslodavac Partner, te je treći put zaredom nagrađena ovim prestižnim priznanjem.

Najbolji rezultat Podravka je postigla u području Regrutiranja i selekcije, u kojem je postigla maksimalan broj bodova zahvaljujući besprijekorno postavljenom procesu selekcije koji uključuje i transparentan sustav zapošljavanja pripravnika, SHAPE your future with a heart, koji se provodi svake godine te mladim ljudima omogućava stjecanje vrijednog radnog iskustva i razvoj karijere u jednoj od najvećih hrvatskih kompanija.

Podravka svojim zaposlenicima omogućava razvoj kompetencija kroz različite interne i vanjske edukacije, kao i upućivanje na formalno fakultetsko obrazovanje. Na ovaj način pospješuje se i sustav napredovanja unutar kompanije, te se u više od 70% slučajeva imenovanje na više pozicije vrši internim promaknućima.

Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke primio je Certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

Čini nas ponosnim da se već treću godinu zaredom ovim Certifikatom potvrđuje naše temeljno uvjerenje da ljudi su ti koji čine razliku i da ulaganje u razvoj zaposlenika igra ključnu ulogu u stvaranju perspektivne i inovativne kompanije kao što je Podravka, koja stvara trendove na tržištu, kako regionalnom, tako i globalnom“, istaknuo je Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave.

Sretni smo i ponosni što je još jednom od strane HR struke prepoznat trud koji ulažemo u procese upravljanja ljudskim potencijalima koje provodimo i neumorno unapređujemo u našoj kompaniji. Pomaci, koje prema strogim standardima struke ostvarujemo iz godine u godinu, inspiracija su nam da budemo još bolji, još uspješniji, svjesni važnosti naše uloge u cjelokupnom uspjehu kompanije“, rekla je Jasenka Maltarić-Dujnić, starija potpredsjednica za upravljanje ljudskim potencijalima.

(Izvor: www.poslodavacpartner.org)