Novosti

15.11.2017.

Započeo obrazovni program za mlade nezaposlene osobe

Za projekt Coca-Colina podrška mladima odabrano je 250 polaznika prvoga naraštaja besplatnoga obrazovnog programa namijenjenoga mladim nezaposlenim osobama. Tijekom trodnevnih radionica polaznici će stjecati poslovne i životne vještine za povećanje konkurentnosti na tržištu rada

Čitajte dalje »

20.10.2017.

Vipnet jedanaestu godinu zaredom nagrađen Certifikatom Poslodavac Partner

Tvrtki Vipnet d.o.o. jedanaesti je put dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima. Vipnet se kontinuirano ističe kvalitetom procesa upravljanja ljudskim potencijalima te svojim zaposlenicima nudi mogućnost razvoja karijere u dinamičnom i međunarodnom okruženju i u korak s najnovijim tehnologijama.

Čitajte dalje »

11.10.2017.

SELECTIO i Coca-Cola pružaju podršku mladima

SELECTIO je odabran za partnera u Hrvatskoj u provedbi programa Coca-Colina podrška mladima. Projekt je namijenjen mladim nezaposlenim osobama koje žele povećati svoju konkurentnost na tržištu rada. Program se namjerava provoditi tri godine, a u prvoj će fazi obuhvatiti 250 mladih iz Osijeka, Siska, Splita i Zagreba.

Čitajte dalje »

10.10.2017.

P&G treći put dobitnik Certifikata Poslodavac Partner

Na svečanoj dodjeli u Zagrebu, tvrtki Procter & Gamble dodijeljeno je prestižno priznanje, Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Usprkos visokim standardima certifikacije, tvrtka Procter & Gamble Hrvatska postigla je izniman uspjeh, postigavši 92% ukupnog broja bodova.

Čitajte dalje »

25.07.2017.

PLIVA ponovno pri vrhu liste Poslodavaca Partnera

Farmaceutska tvrtka PLIVA Hrvatska demonstrirala je izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima te je peti put nagrađena prestižnim Certifikatom Poslodavac Partner koji dodjeljuje tvrtka SELECTIO, vodeća hrvatska tvrtka za potragu za kadrovima i savjetovanje u upravljanju ljudskim resursima.

Čitajte dalje »

20.07.2017.

Hrvatska pošta novi dobitnik Certifikata Poslodavac Partner

Na svečanoj dodjeli u prostorijama Hrvatske pošte, tvrtki je prvi put dodijeljeno vrijedno priznanje, Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koji dodjeljuje tvrtka SELECTIO, vodeća hrvatska tvrtka za potragu za kadrovima i savjetovanje u upravljanju ljudskim resursima.

Čitajte dalje »

7.07.2017.

Zagrebačka pivovara među TOP Poslodavcima Partnerima

Zagrebačkoj pivovari petu je godinu zaredom dodijeljeno prestižno priznanje Certifikat Poslodavac Partner za iznimno kvalitetno postavljene procese upravljanja ljudskim resursima. Tvrtka je tijekom ovogodišnje certifikacije zadržala rezultat od čak 98% bodova unatoč značajnom postroženju standarda Certifikata Poslodavac Partner, čime je osigurala status jednog od najboljih Poslodavaca Partnera u 2016. godini.

Čitajte dalje »

21.06.2017.

Sandozu priznanje Top Poslodavca

Tvrtki Sandoz na svečanoj je dodjeli peti put uručen Certifikat Poslodavac Partner, vrijedno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Sandoz se ističe odlično postavljenim procesima u svih pet ocjenjivanih područja te je ove godine tvrtka ostvarila izvanrednih 97% bodova, čime je osigurala svoje mjesto među Top Poslodavcima Partnerima u 2016. godini.

Čitajte dalje »