Novosti

25.07.2017.

PLIVA ponovno pri vrhu liste Poslodavaca Partnera

Farmaceutska tvrtka PLIVA Hrvatska demonstrirala je izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima te je peti put nagrađena prestižnim Certifikatom Poslodavac Partner koji dodjeljuje tvrtka SELECTIO, vodeća hrvatska tvrtka za potragu za kadrovima i savjetovanje u upravljanju ljudskim resursima.

Čitajte dalje »

20.07.2017.

Hrvatska pošta novi dobitnik Certifikata Poslodavac Partner

Na svečanoj dodjeli u prostorijama Hrvatske pošte, tvrtki je prvi put dodijeljeno vrijedno priznanje, Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima koji dodjeljuje tvrtka SELECTIO, vodeća hrvatska tvrtka za potragu za kadrovima i savjetovanje u upravljanju ljudskim resursima.

Čitajte dalje »

7.07.2017.

Zagrebačka pivovara među TOP Poslodavcima Partnerima

Zagrebačkoj pivovari petu je godinu zaredom dodijeljeno prestižno priznanje Certifikat Poslodavac Partner za iznimno kvalitetno postavljene procese upravljanja ljudskim resursima. Tvrtka je tijekom ovogodišnje certifikacije zadržala rezultat od čak 98% bodova unatoč značajnom postroženju standarda Certifikata Poslodavac Partner, čime je osigurala status jednog od najboljih Poslodavaca Partnera u 2016. godini.

Čitajte dalje »

21.06.2017.

Sandozu priznanje Top Poslodavca

Tvrtki Sandoz na svečanoj je dodjeli peti put uručen Certifikat Poslodavac Partner, vrijedno priznanje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Sandoz se ističe odlično postavljenim procesima u svih pet ocjenjivanih područja te je ove godine tvrtka ostvarila izvanrednih 97% bodova, čime je osigurala svoje mjesto među Top Poslodavcima Partnerima u 2016. godini.

Čitajte dalje »

14.06.2017.

Proglašeni top poslodavci za 2016.!

SELECTIO je proglasio listu organizacija koje su najbolje ocijenjene prilikom neovisne sveobuhvatne analize sustava upravljanja zaposlenicima za stjecanje prestižnog Certifikata Poslodavac Partner.

Čitajte dalje »

8.06.2017.

Sve manje žena u upravama vodećih hrvatskih tvrtki

U upravama vodećih hrvatskih tvrtki samo je 17,3% žena, pokazao je najnoviji CROBEX Indeks žena koji mjeri njihov udio u upravama najznačajnijih tvrtki na Zagrebačkoj burzi. Zastupljenost žena u upravama tako se ove godine smanjila za 3 postotna poena nakon što je prethodne dvije godine Indeks bio iznad 20%.

Čitajte dalje »

6.06.2017.

Modul 8 – Osobni razvoj

Osmi modul devete generacije Programa usavršavanja iz upravljanja ljudskim resursima “SELECTIO HR Akademija” pod nazivom “Osobni razvoj – Leading self & Leading others” održat će se 9. i 10.06. te 16.09.2017. (oba termina su obavezna).

Čitajte dalje »

3.05.2017.

Modul 7 – Upravljanje HR funkcijom II

Sedmi modul osme generacije Programa usavršavanja iz upravljanja ljudskim resursima “SELECTIO HR Akademija” pod nazivom “Upravljanje HR funkcijom II – etika poslovanja, zakoni i pravilnici, funkcija internog konzultanta” održat će se 19. i 20. svibnja 2017.

Čitajte dalje »